2 Viikkoa

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia, tuntuu että niiden koko on ainakin kaksinkertaistunut. Nyt loppuviikosta alkoivat silmät hiljakseltaan aueta ja suunnitelmissa oli heti lauantain aamuna ottaa edustavat kuvat kaikista, mutta... Ei onnistunut, hetken aikaa yritettyämme luovutimme, koska tuloksena oli vain hassuja kuvakulmia ja omituisia tassunkuvia, joten päätimme palauttaa pennut takaisin emon hellään huomaan.

Pentujen syötyä (taas) ja pikkuininän loputtua menimme Lunan huoneeseen tarkistamaan tilanteen ja löysimme tälläiset kuvat, ehkäpä näistä kuvista saa parhaimman kuvan pentujen tämän hetkisestä arjesta Happy

Luna on todella huolehtivainen ja hyvä emo, aluksi meillä oli huoli siitä miten se ensikertalaisena osaa hoitaa hommansa, mutta huoli oli täysin turha. Ainoa mistä meidän pitää muistuttaa Lunaa on se itse, että se itse kävisi välillä pissalla, syömässä ja juomassa. Itse huomaan kadottavani ajantajun kokonaan pentujen pesän äärellä, niitä on niin mukava katsella ja kuunella niiden tyytyväistä tuhinaa ja pieniä haukkumisyrityksiä. Pennut kuulostavat siltä kuin ne kehräisivät tyytyväisyydestä. Osaavatko koiratkin kehrätä?